Nieuws

 

 


De Brexit-gemoederen lopen hoog op in Verenigd Koninkrijk

    |     door Created by Jan Akkermans

Vanuit goed ondernemerschap wordt het echt noodzakelijk om de nodige stappen te ondernemen om nog iets geregeld te krijgen voor 29 maart 2019.

De afgelopen weken heeft de politiek in het Verenigd Koninkrijk duidelijk gemaakt nog steeds niet te weten welke kant het uit moet met de Brexit. Het is duidelijk dat het Verenigd Koninkrijk meer verdeeld is dan ooit op dit onderwerp en dat is niet goed voor de handel. In de andere lidstaten en zeker in Nederland bestaat steeds meer de indruk dat we af stevenen op een harde Brexit. Vanuit goed ondernemerschap wordt het echt noodzakelijk om de nodige stappen te ondernemen om nog iets geregeld te krijgen voor 29 maart 2019.

ACC ondersteunt al vele maanden diverse bedrijven bij de voorbereidingen voor Brexit. Daarbij wordt een stappenplan gevolgd dat op basis van de commerciële en logistieke aspecten van uw handel op het Verenigd Koninkrijk ook de douane aspecten en nodige voorbereidingen in kaart brengt.

 

Over

Akkermans Customs Consultancy richt zich op advies, controles, interim management en ondersteuning bij projecten in de internationale handel en grensoverschrijdende logistiek.